Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Utazzunk az Emirates Airbus A380-asával

2017. január 15. - Milliomos Férfiak Klubja

001.jpg
Az Emirates bemutatta új csodagépét az A380-ast. Mintegy 615 üléssel rendelkezik, a turista osztályt kibővítették és átkonfigurálták, hogy minél több utas élvezhesse a kényelmet.

Jelenleg ez a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe, melyen a turista- és első osztály is megtalálható. A turista osztályon 13 sorban 10 széket helyeztek el, ahol különösen figyeltek arra, hogy a lábtér ne csökkenjen a megszokotthoz képest. Ezt úgy érték el, hogy az első osztályról 18 síkágyat megszüntettek.
1.jpg
Az első osztály hatalmas, ággyá alakítható székekkel rendelkezik.

4.jpg
Bár a fedélzeten:

002.jpg
A Dubai Airshow végeztével négy gépet állítanak szolgálatba, Dubai – Koppenhága vonalon. Az út mintegy 7 órát vesz igénybe és az egyirányú turista jegy körülbelül 150.000 Ft-nak megfelelő valutára taksálható.

Üzlet és elektromos autó? Olvasd el!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr2512128221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása