Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ legjobb szállodái - One & Only

2017. március 09. - Milliomos Férfiak Klubja

milliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_6.jpgSok olvasónkban felmerül egy egyszerű kérdés. Vajon melyik a világ legjobb szállodája?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, mivel a szállodák különböző régiókban történő elhelyezkedése miatt más-más a kínált szolgáltatás és a kategória. Az is egyén függő, hogy éppen egy romantikus hétvégére, vadonban való barangolásra vagy tengerparti nyaralásra vágyunk. Sok szállodát nem is ezek összessége, hanem az ott érzett és átélt légkör atmoszférája emeli ki a többi közül. Ennek megfelelően nem is rangsoroltuk őket. Mindenki válasszon kedvére a cikksorozat alanyai közül. Amennyiben van saját tapasztalat vagy javaslat a szállodákkal kapcsolatosan, várjuk elérhetőségünkön. Lássuk az elsőt!

One & Only – Fokváros – Dél Afrika
Ez az elegáns városi üdülőhely 2009-ben nyitotta meg kapuit. Minden eddiginél több luxust vonultat fel a szálloda, aminek következtében egy teljesen új mércét állított a térségben. A szálloda előteréből lélegzetelállító kilátás nyílik a Table Mountain hegységre. A szobákhoz nagyméretű fürdőszoba társul, továbbá a berendezési tárgyak és szövetek melegséget sugároznak. A központ izgalmas éjszakai életet kínál számos szórakozási lehetőséggel. Ha már itt vagyunk, akkor a közelben található borvidéket is érdemes meglátogatni.
milliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_1.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_2.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_3.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_4.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_5.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_7.jpgmilliomos_magyar_ferfiak_klubja_one_and_only_resort_8.jpg
Szálloda weboldala:
www.oneandonlyresorts.com

Michael Jackson háza akciós áron megvehető itt!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr3812325717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása