Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ leggyorsabb elektromos autója megérkezett

2017. január 12. - Milliomos Férfiak Klubja

nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_1.jpgA napokban mutatta be a kínai NextEV startup vállalkozás a NIO márkanév égisze alatt futó EP9-es névre keresztelt elektromos autóját.

Londonban a Saatchi galériában történt a lepel lerántása, melyet a kínai tv élőben közvetített, továbbá a helyszínre a világ minden tájáról érkeztek újságírók.

nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_3.jpgA szuperautó mintegy 1360 lóerővel gazdálkodhat, amivel olyan top hibrid autókkal veszi fel a versenyt, mint a LaFerrai és a McLaren P1. Ekkora teljesítménnyel álló helyzetből 200-ra 7.1 másodperc alatt gyorsul a „kicsike”.

nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_2.jpg

Először Kínában kezdik meg az értékesítést, majd ezt követően Európában és az Egyesült Államokban lesz elérhető. Természetesen korlátozott számban gyártott egyedi autóról beszélünk, ami egy életérzést, életszínvonalat testesít meg. Ezzel az autóval a gyártó szeretné, ha újraértelmezést nyerne az „élvezd az életet” stílus fogalma.

nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_belso_kep_jpg.jpg

A beszámolók szerint a Németországban található híres Nürburgring-i pályán új körrekordot értek el 7 perc 5,12 század másodperc eredménnyel.
nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_4_1.jpgAz autó négy nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amivel a végsebesség kb. 300 km/h.  Az akkumulátorokat hozzávetőlegesen 45 perc alatt lehet újratölteni, és a hatótáv 400 km-re taksálható.

nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_6.jpg    nio-elektromos_auto_milliomos_ferfiak_jatekszere_ep9_7.jpg

Az ára 1.000.000 $ körül várható.

Mit is jelent milliomosnak lenni?! A válasz itt!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A NIO hivatalos honlapja elérhető a www.nio.io alatt.
A képek az www.electrek.co oldaláról származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8412105533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arsenal71 2017.01.13. 11:29:28

A hatótávolságot kéne javítani, nem a gyorsulást. Ki ér hamarabb a következő töltőhelyre?

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2017.01.15. 18:42:30

Olcsó cirkusz. Öt éven belül ilyen olcsón előállítható elektromos autók 3mp. belül lesznek százon. Nem hogy 1millióét de még 50ezer dollárt sem fognak érni. Bolond aki most ilyet vesz.
süti beállítások módosítása