Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Az 5 legdrágább szivar a világon

2018. február 05. - Milliomos Férfiak Klubja

Gurkha-His-Majesty-s-Reserve-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonEgy finom szivar egyedülálló élményt nyújt fogyasztójának, főleg ha különleges alkalmakra tartogatja azt. Egy jó whiskyvel vagy egy exkluzív konyakkal elfogyasztva igazán páratlan élményt nyújt.

Hatalmat és gazdagságot sugároz. A gazdag és ízletes aromák varázsolnak sajátos és jellegzetes ízt minden modellnek. A szivarozás olyan, mint egy szertartás: nem lehet elkapkodni. Egy szivarozó férfi sosem türelmetlen. A megfelelő pillanat gondos kiválasztása háboríthatatlan íz élményt kínál. Íme az 5 legdrágább.

5. Cohiba Behike

Cohiba az egyik legismertebb és legdrágább szivar márka Kubában. A Behike szivar 2006-ban került bevezetésre korlátozott számban. A szivarkészítők 40. évfordulójára jelentette meg a Cohiba. Több fajta szivart is tartalmaz a doboz a Kubai Pinar del Rioból és a Vueltoból.

Cohiba-Behike-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonkép:http://cigarjournal.de

4. Gurkha His Majesty’s Reserve

Évente mindössze 100 dobozt gyártanak ebből a szivarból. Az előrendelések több évre előre betelnek. Egy szivar ára megközelítőleg 250.000 forint. A buroklevelet 15 évig érlelik a Connecticuti Maduróban. A kötőlevél 12 évet tölt a Dominikai Köztársaságban, míg elnyeri tökéletes aromáját. A töltelék levél pedig Louis XIII konyakba van áztatva.

Gurkha-His-Majesty-s-Reserve-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonkép: thegutterblog.com

3. Gurkha Black Dragon

Az igazán ritka szivarok egyike. Évi 300 doboz készül belőle, melyet darabonként 6,5 millió forintért adnak. Ízvilágának gazdagságát a Connecticutban 8 évig érlelt buroklevél, a Cameroon kötőlevél és a Dominicai töltelék levél adja. Egyedülálló csomagolását aranybarna bársonyrétegű bőrdoboz adja.

Gurkha-Black-Dragon-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonkép: cigarsonline.ru

2. King of Denmark

Azért ezt a nevet kapta ez a szivar, mert valószínűleg csak egy uralkodó engedheti meg magának, hogy ennyit fizessen egy szivarért. A leg lenyűgözőbb dolog ebben a szivarban, hogy testreszabható az igények szerint: nyomtatott aranyfólia a megrendelő nevével, nemesfémekkel és gyémántdarabokkal való díszítés. Darabját több mint 1.000.000 forintért vihetjük haza.

King-of-Denmark-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonkép: i0.wp.com

1. Mayan Sicars

A valaha eladott legdrágább szivarokról van szó, melyeket egy aukción értékesítettek, több mint 140 millió forintért. A szivarokat 2012-ben Guatemalában találták, amelyek legalább 600 évesek voltak.  A Guatemalai Tampa Egyetem régészei egy agyagedényt találtak, amely „sicars” felirattal volt ellátva. Az edényt felnyitva találtak rá a szivarokra. Úgy vélik, ebből a szóból származik a szivar elnevezése.

Mayan-Sicars-draga-legdragabb-szivar-szivarok-vilagonkép: s.financesonline.com

Egy kellemesen drága szivar közben olvasd el ezt a cikket is!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8913635678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása