Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A luxus, mint befektetés

2017. január 13. - Milliomos Férfiak Klubja

luxus_gyemant_gyuru.jpgA mai világban igencsak megéri luxus termékekkel körülvenni magunkat nemcsak a presztízs érték miatt, hanem mert idővel az eredetinél még többet kaphatunk ezekért. Lássunk erre néhány példát!

Az, hogy a luxuscikkek évről évre többet érnek,közel tíz éve figyelhető meg. A legjobb ilyen termékek az ékszerek, borok, érmék, órák, oldtimer autók. A korábban közkedvelt műtárgy piac, minimum 5 év után válhat nyereségessé, míg a többi opcióval rövidebb távon is nyerhetünk.
luxus_bor.jpg
Ami manapság kevesebb haszonnal kecsegtető választás a bélyeg, gyémánt, kínai porcelán és antik bútor. Ez utóbbi kifejezetten rossz mutatókkal bír az elmúlt 10 év kimutatásai alapján.
luxus_belyeg_3.jpg
Kiemelkedő hozammal kecsegtet az oldtimer autók piaca, bár ehhez szakértő kezek gondos munkája által elkészült restaurálás szükséges. Nagyon szerencsés, és ritka esetben restaurálás nélkül továbbadhatunk a járművön, bár ehhez tényleg kivételesen ritka darabról kell szónak lennie.
luxus_ferrari.jpg
Hosszú távon bármelyik mellett is döntünk, nagy valószínűséggel szép haszon ütheti a markunkat.

Mit is jelent milliomosnak lenni?! A válasz itt!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr612123465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása