Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Mit is jelent milliomosnak lenni?

2017. január 03. - Milliomos Férfiak Klubja

mit_is_jelent_milliomosnak_lenni_2.jpgBiztos sokan elgondolkodtak már azon, hogy mikor is mondhatja valaki magáról, vagy akár másról, hogy milliomos.



Van szép háza, autója, sok pénz a bankszámláján, megtakarításai és ehhez hasonlók? Vagy attól is lehet valakinek milliomos életérzése, ha csak passzív jövedelemből él, de nem túl kirívóan? Netán nem is számít az, hogy kinek mije van, csak érzelmileg úgy élje meg, hogy egy szabad ember és azt csinál, amit akar?
boldognak_lenni.jpgValószínűleg mást jelent mindegyikünknek. Ezen túlmenően mást jelent a Föld minden egyes részén és a földrészek országain belül is.

Ha számszerűsíteni szeretnénk és Magyarországot vesszük górcső alá, akkor elmondható, hogy ha az egy háztartáson belül az egy főre jutó nettó jövedelem magasabb, mint 210.000 Ft, akkor a lakosság legjobban kereső 10%-ába tartozunk (akit a pontos számok és eloszlások érdekelnek, az a KSH honlapján alaposan tájékozódhat). Általában elmondható az is, hogy a szegényebb háztartásokra több fő jut, ami ugyancsak hatással van a végeredményre.
banknote-1396351_960_720.jpgUgyanakkor, ha valaki az említett "felső" 10%-ba tartozik, akkor már milliomosnak mondhatja magát? Ezt mindenki döntse el maga.

Jó üzlet az elektromos autó? Olvasd el!

Amennyiben tetszett ez a kis gondolatébresztő, akkor kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr3112094787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása