Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ legjobb szállodái – JA Manafaru, Maldív szigetek

2017. szeptember 01. - Milliomos Férfiak Klubja

a-vilag-legjobb-szallodai-ja-manafaru-mmfklub-magyar-milliomos-ferfiak-klubja-3.jpg

Sok olvasónkban felmerül egy egyszerű kérdés. Vajon melyik a világ legjobb szállodája?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, mivel a szállodák különböző régiókban történő elhelyezkedése miatt más-más a kínált szolgáltatás és a kategória. Az is egyén függő, hogy éppen egy romantikus hétvégére, vadonban való barangolásra vagy tengerparti nyaralásra vágyunk. Sok szállodát nem is ezek összessége, hanem az ott érzett és átélt légkör atmoszférája emeli ki a többi közül. Ennek megfelelően nem is rangsoroltuk őket. Mindenki válasszon kedvére a cikksorozat alanyai közül. Amennyiben van saját tapasztalat vagy javaslat a szállodákkal kapcsolatosan, várjuk azt elérhetőségünkön. Lássuk a következő ajánlatunkat!

JA Manafaru, Maldív szigetek

A Maldív-szigetek egyik kis gyöngyszeme ez a bámulatos, még az első osztályt is felülmúló öt csillagos luxus hotel. A szigetet gyönyörű korallzátony veszi körül és égszínkék, tiszta víz övezi. Maga a földi paradicsom. A-vilag-legjobb-szallodai-JA-Manafaru-Maldiv-szigetek-mmfklub-magyar-milliomos-ferfiak-klubjaTengerparti bungalók és vízen álló lakosztályok várják vendégeiket. Szabadtéri, feszített víztükrű medencék, búvárközpont és wellness részlegek gondoskodnak a csodás ott tartózkodásról. A vízen álló villákból panorámás kilátás nyílik az Indiai- Óceánra.Kilátás az oceánra- Maldív szigetek- luxus-bungaló

...

A-vilag-legjobb-szallodai-JA-Manafaru-Maldiv-szigetek-luxus-lakosztalymmfklub-magyar-milliomos-ferfiak-klubja Minden igényt kielégítő kültéri luxus medence a Maldív helyi hangualtbanA sziget hangulata tényleg nagyon varázslatos és ámulatba ejtő. A lakosztályból kilépve tükörsima felszínű üvegfalas medence fogad, ami elválasztja tőlünk az óceánt.

A-vilag-legjobb-szallodai-JA-Manafaru-Maldiv-szigetek-luxus-bungalo-mmfklub-magyar-milliomos-ferfiak-klubja A napfelkelték innen a legszebbek. A terasz impozáns és felső kategóriás. A vasárnapi ebéd itt a legfinomabb.

Éjszaka a Maldív szigetkenÉjszaka az óceán felett elhelyezkedő bungalók mesés kivilágításba öltöznek, így egy romantikus séta legjobb helyszíne.

Maldív szigetek éjszaka kivilágított luxus bungallók [Képek forrása: https://t-ec.bstatic.com]

One & Only is a világ legjobb szállodái között!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr7512796088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása