Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ 3 legsikeresebb női vezetője

2017. október 07. - Milliomos Férfiak Klubja

A világ 3 legsikeresebb női vezetőjeAz üzleti életben a milliomos férfiak mellett nagy szerepet kapnak a milliomos nők is.

Az elmúlt évszázadok társadalmi fejlődésének köszönhetően mindinkább háttérbe szorult a nemek közti egyenlőtlenség. Ez a munkásrétegnél is megfigyelhető volt. A nők elkezdtek dolgozni, a mindennapi életükben a gyereknevelés és a háztartás vezetése mellett helyett kapott a karrier is. Mára már a legnagyobb globális cégek vezetőségében is egyre több nő van. Számos napilap és folyóirat összeállításában kapnak helyet a legsikeresebb és legbefolyásosabb női vezetők. A Forbes és a The Times listái alapján elhoztuk nektek a világ 3 legelismertebb női vezetőjét, akik irigylésre méltó karriert futottak be.

1. Sheryl Sandberg

Amerikai technológiai vezető, aktivista és író. Több hatalmas világcégnél is dolgozott: a Google-nél alelnök pozíciót töltött be a globális online értékesítések területén, majd a Facebookhoz ment, ahol rövid időn belül vezérigazgatói pozícióba került. Hatalmas előrelépés volt az életében, hiszen ő volt az első nő, aki ekkora felelősségi körrel rendelkezett a cég életében. Négy évig dolgozott az óriásvállalatnál, majd megalapította a saját cégét a Leanin.org-ot. Az elmúlt években pedig több könyvet is kiadott, amelyek több milliós példányszámban keltek el. A Time magazin a 100 legbefolyásosabb ember listájában közölte le a nevét. Sheryl szerint a határozott, férfias fellépés a kulcsa egy nő üzleti sikereinek, főleg ha a nagyvállalati vezetőpozíciókról van szó.

A világ 3 legsikeresebb női vezetője[http://www.leadershipgeeks.com]

2. Indra Nooyi

Amerikai üzleti vezető, jelenleg a PepsiCo elnöke és vezérigazgatója. A Forbes és a Fortune listáján is szerepel a világ 100 legbefolyásosabb embereinek egyikeként. Nyilatkozataiban gyakran beszámol arról, milyen nehéz és rögös út áll a háta mögött, amíg eljutott a vezérigazgatói székbe. Gyakran a munka és magánélet között kellett választania. Ez mind alkalmazottként, anyaként és feleségként is nagyon nehéz volt. A Pepsico és a saját maga sikerét is abban látja, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a munkatársak támogatására. Fontosnak tartja, hogy ne csak karriert, hanem egy egész életet is fel tudjanak építeni munkájuk során.

A világ 3 legsikeresebb női vezetője[https://fm.cnbc.com]

3. Irene Rosenfeld

Amerikai születésű, szinte egész életében az élelmiszeriparban tevékenykedett. Több vállalatnál is vezetői pozíciót töltött be, többek között a PepsiCo-nál is. Már gyerek korában is kiemelkedett társai közül: kitűnő tanuló volt, az iskolaújságot szerkesztette, gyerekkórusban énekelt és az iskolai sportcsapatok oszlopos tagja volt.  Egészen kis kora óta arról álmodott, hogy ő legyen az Egyesült Államok Elnöke, ez idáig még nem teljesült. Jelenleg a Kraft Foods vezérigazgatója. Munkájában mindig a maximalizmusra és hatékonyságra törekszik, ez teszi igazán sikeressé.

A világ 3 legsikeresebb női milliomos vezetője[http://www.businessmantraa.in]

Itt megtudhatod, hogy milyen egy ideális vállalkozó férfi a nők szemében.

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8812937369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása