Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Megdönteni látszik Rocky világcsúcsa - Mayweather vs. McGregor

2017. augusztus 26. - Milliomos Férfiak Klubja

Sok - sok pénz a kesztyűk között2017. augusztus 27.-én vasárnap hajnalban vívják a 2000.-es évek talán legnagyobb és legjobban várt bokszmérkőzését.

Az amerikai Floyd Mayweather csap össze az ír származású Conor McGregorral. A küzdelem több szempont miatt is kiemelkedőnek tekinthető.

Mayweather és McGregor dollármilliók a ringben Mayweather és McGregor

kép: [httpvideo.skysports.com]

Mayweather amerikai nehézsúlyú bokszoló, aki 2015-ben veretlenül visszavonult, mondván, hogy valami teljesen újba akar kezdeni. A fellángolás nem tartott sokáig, hiszen nem sokkal ezután bejelentették, hogy visszatér a ringbe egy utolsó küzdelemre. Mayweather 49-0-ás mérleggel zárta sportolói boksz karrierjét még 2015-ben. Ez azért is nagyon érdekes, mert a világon csak egyetlen egy olyan bokszoló volt, aki ilyen mérleget el tudott érni. És ez nem más, mint maga Rocky Marciano az 1955-ös években. Ezt a világcsúcsot szeretné Mayweather megdönteni vasárnap hajnalban.

A nehézsúlyú bokszoló az ír származású McGregorral lép ringbe, aki a kevert harcművészetek (MMA) nagymestere, az UFC pehelysúlyú bajnoka. A mérkőzést szabályos ökölvívó keretek között vívják meg. Szokatlan és bravúros bokszmérkőzésnek nézünk elébe, hiszen McGregor teljesen új szabályrendszerben lép a ringbe a már rutinos ökölvívó ellenfele ellen.Megdönteni látszik Rocky világcsúcsa - Mayweather vs. McGregor szájharc. A pénteki hivatalos mérlegelésen: Mayweather rezzenéstelen arccal tűre McGregor szájharcát, ráadásul a végén ki is nevette

kép: [http://bm.img.com.ua]

Az eddigi információk alapján közel 100 millió dollárt fog bezsebelni az amerikai ezzel a mérkőzéssel, ír ellenfele pedig közel 75 millió dollárt. Bár vannak olyan találgatások ahol 400 és 127 millió dollárra tippelik ennek a két összegnek a nagyságát.

Sok - sok pénz a kesztyűk között kép: [http://www.abzas.net]

Egy biztos, ez egy olyannyira abszurd és emlékezetes bokszmérkőzés lesz, ami milliók tekintetét szegezi majd a képernyőkre és ezzel egy időben dollármilliók fognak cikázni a levegőben.

És persze ezt hol máshol rendezhetnék meg, mint Las Vegasban.

Ha személyesen szeretnél találkozni Floyddal, akkor itt az autóját is megveheted!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr412781184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása