Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ legjobb szállodái - Seychelle, északi sziget

2017. március 18. - Milliomos Férfiak Klubja

vilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_4.jpgSok olvasónkban felmerül egy egyszerű kérdés. Vajon melyik a világ legjobb szállodája?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, mivel a szállodák különböző régiókban történő elhelyezkedése miatt más-más a kínált szolgáltatás és a kategória. Az is egyén függő, hogy éppen egy romantikus hétvégére, vadonban való barangolásra vagy tengerparti nyaralásra vágyunk. Sok szállodát nem is ezek összessége, hanem az ott érzett és átélt légkör atmoszférája emeli ki a többi közül. Ennek megfelelően nem is rangsoroltuk őket. Mindenki válasszon kedvére a cikksorozat alanyai közül. Amennyiben van saját tapasztalat vagy javaslat a szállodákkal kapcsolatosan, várjuk elérhetőségünkön. Lássuk a következő ajánlatunkat!

Seychelle - északi sziget
A privát szigeten lévő üdülőhelyen mindössze 11 pazar kézzel készített villa található, melyek mindegyike az érintetlen fehér homok és türkiz színű víz felé néz. Az épületek hűtése érdekében a lakóegységek némileg meg lettek emelve, hogy az Indiai-óceán szellői elvégezzék jótékony hatásukat.  Minden villához privát kert és strand, illetve merülő medence és kültéri zuhanyzó tartozik.  A komplexum részét képezi a tornaterem, könyvtár és a búvárközpont is, melyek mindegyikéből csodás kilátás tárul elénk.  Vilmos herceg és párja, a Cambridge-i hercegnő is itt töltötte nászútját 2011-ben.
vilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_1.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_2.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_3.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_8.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_7.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_5.jpgvilag_legjobb_szallodai_seychelle_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_6.jpg
Szálloda weboldala:
www.north-island.com/

One & Only a világ legjobb szállodái között!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr6112349385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása