Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Ezért imádják a Magyarok a horvátországi luxus ingatlanokat!

2017. október 15. - Milliomos Férfiak Klubja

imadjak-a-magyarok-a-horvatorszagi-luxus-ingatlanokat-gazdag-magyarok-elete-3.jpgHorvátország mindig is kiemelt célpont volt, ha nyaralásról vagy éppen egy hosszú hétvégi Horvát kiruccanásról volt szó.

Nem csak közel van, hiszen 5-6 órás autóúttal elérhetőek a nyaralóhelyek, de kedvező áron bérelhetünk apartmanokat közel a tengerhez. A víz szép, a környék varázslatos, az árak elfogadhatóak. Pont ezek miatt lopta be magát az Adriai tengerpart a magyar szívekbe. És ez luxusingatlan vásárlásnál sincs másképp.

Imadjak-a-Magyarok-a-horvátorszagi-luxus-ingatlanokat

Szinte sehol máshol nem kaphatunk 40-50 millió forintnak megfelelő euróért olyan lélegzetelállító luxusvillát, ami csupán pár száz méterre helyezkedik el a tengertől. Homokos és köves partszakaszok járulnak hozzá a legidillibb pillanatokhoz. Kristálytiszta tenger és színes élővilág gazdagítja az élményeket. Mediterrán környezet és tengerre nyíló szobák fogadják az új tulajdonosokat. Fényűző belső tér, letisztult stílus, jakuzzi, beltéri és kültéri medencék, szauna, smart TV és elektromos berendezések gondoskodnak az igazi luxusról.

Imadjak-a-Magyarok-a-horvát-luxus-ingatlanokat

A magyar elit kedvelt ingatlanbefektetési terepe. Egy luxus ingatlan átlagosan 10-20 év alatt hozza vissza a bele fektetett pénzt.  Az elmúlt években több mint 15 %-al emelkedtek az ingatlanárak a Horvát tengerparton. Egyre több külföldi rendelkezik saját ingatlannal, a legkedveltebb területek Istria, Split és Zadar. A növekvő kínálatnak köszönhetően egyre több luxusingatlan üti fel a fejét ezeken a területeken, ami emeli az ország presztízsét, az üdülőövezetek színvonala pedig megközelíti a Francia riviéráét.

képek: croatia-exclusive.eu , mebel-go.ru

Ha Te is gondolkozol hasonló befektetésen, akkor nézd meg börze rovatunkat!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr4312988828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása