Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Nem akárki hajta ezt a LaFerrari-t!

2017. február 22. - Milliomos Férfiak Klubja

ferrari_laferrari_milliomos_magyar_ferfiak.jpgVégeredmény tekintetében mindegy, hogy pályán vagy utcán szaladgálunk egy LaFerrari-val. Egy biztos! Felhívjuk magunkra a figyelmet.

Így történt ez most is. Justin Bieber Ferrari-ja városi cirkáláson vett részt, aminek a volánja mögött Lewis Hamilton jeleskedett.

Lewis néha megküldte a gépet, hogy adjon némi élvezetet a guruláshoz. Nem mellesleg a brutális hang is hozzáad az élményfaktorhoz, mivel a Ferrari szív igencsak jellegzetesen dorombol.

Nézd meg a videót, ahogy Beverly Hills utcáit maga alá gyűri a gépezet. Az utcán megfordulnak utána, és amint leparkol, a hölgyek a hajukat kezdik csavargatni. Az biztos, hogy egy csodajárgány. De a fejlődés nem áll meg!  A következő LaFerrari koncepcióról nem is olyan régen írtunk.

 Luxusautóhoz jár egy luxusjacht is! Talán egy ilyen ;)

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr6212281133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása