Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Íme a legújabb 30 méteres szuperjacht!

2017. február 18. - Milliomos Férfiak Klubja

uj_szuper_jach_monte_carlo_mcy_96_1.jpgA 105-ös sikerét követően bemutatásra kerültek az MCY 96 tervei.  Az új konstrukció a folyamatos fejlődést kívánja megtestesíteni, mondta Carla Demaria, a Monte Carlo Yachts elnöke.

Azt követően, hogy az MCY 105 nemzetközi sikereket és globális elfogadottságot ért el, egyértelmű volt, hogy folytatni kívánják a szériát és továbbfejlesztették azt. Ennek eredményeképpen jött létre az MCY 96, amely új mércét állít és irányt mutat a szuperjacht szegmensben.
uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_2.jpgA feltűnő design az MCY 96-on Nuvolari Lenard kooperáció szülötte. Ez már a hetedik a sorban, ami Nuvolari Carlo és Lenard Dan munkájának köszönhetünk.  Kívülről az új modell hihetetlen vizuális élményt nyújt, miközben hatalmas belső tágas terekkel rendelkezik. A leendő tulajdonosok számára az egész hajó a részletekig végbemenően teljesen testre szabható, így mindenki a saját személyiségéhez igazíthatja.
uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_3.jpg A tervezők nagyon büszkék magukra, hogy a folyamatos fejlesztések mellet hűek maradtak önmagukhoz.
uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_4.jpgAz MCY 96-al a Cannes-i, Monaco-i és Genova-i kiállításokon ismerkedhetünk meg közelebbről.

forrás: superyachtworld.com

Nézd meg milyen a Lexus 885 lóerős motorcsónakja!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr2112270570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása