Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

A világ leghíresebb strandjai – Copacabana Beach

2017. január 13. - Milliomos Férfiak Klubja

rio_de_janeiro_copacabana_beach_2010.JPG
Talán a világ legismertebb strandja a Copacabana, mely a Cukorsüveg hegy lábánál négy kilométer hosszan, sugár alakban húzódik.

A fehér homokos partot a helyiek és turisták milliói is felkeresik évről évre.
zsufolt_copacabana_strand.jpg
Nyári hétvégéken eléggé zsúfolt, sokan használják a strandröplabda pályákat is. Ezekből több is található focipályákkal kiegészítve, továbbá szabadtéri kondigépek is rendelkezésre állnak az ilyen jellegű testmozgást kedvelőknek.

Ha csak lazítani szeretnénk, annak sincs semmi akadálya. Kenjük be magunkat napolajjal, és élvezzük ahogy a napsugarak nyalogatják testünket. Amennyiben masszázsszolgáltatást szeretnénk igénybe venni, arra is számos lehetőség van ezen a partszakaszon. Ezen túlmenően rengeteg üzlet várja az ide látogatókat, hideg-meleg ételeket és italokat, törölközőket, és egyéb szuveníreket is vásárolhatunk.

Ha már itt vagyunk, a naplementében való sétálást semmiképp se mulasszuk el. Egy életre szóló élménnyel leszünk gazdagabbak.
tourist-copacabana-beach-rio-rio-de-janeiro-65598.jpgA luxus mint befektetés? Tessék elolvasni!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr9812123399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása