Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Hogyan repülj úgy, mint egy igazi gentleman?

2017. augusztus 24. - Milliomos Férfiak Klubja

  1. Intim szféra

Nincs is rosszabb dolog, mint amikor valaki elalszik repülés közben és a másik vállára hajtja a fejét. Ez mindkét félnek kellemetlen tud lenni, pláne ha az alvó fél felébred. Mindig ügyelni kell a saját területen belüli mozgásra. Ez nem csak az elalvásra, de a lábkinyújtásra, nyújtózkodásra és a kartámasz használatára is érvényes. A szék hátrahajtása előtt mindig meg kell győződni róla, hogy az nem zavarná a következő utast. A szabályok tisztelete az első.kép: [http://blog.oncallinternational.com]

 

  1. A személyes tér tiszteletben tartása

Sokan aludni próbálnak repülés közben, vagy épp a kedvenc regényüket veszik a kezükbe. Ilyenkor mellőzni kell a beszélgetés kezdeményezését. Érezni kell, hogy a másik mikor nyitott egy kis társalgásra és mikor van az a pont, amikor inkább már a saját dolgaival lenne elfoglalva. Habár egy úriember mindig figyelemmel kíséri, hogy a mellette ülőnek van-e szüksége beszélgetésre. Vannak, akik rettentően félnek a repüléstől. Ilyenkor egy igazi gentleman az első, aki felajánlja a segítségét és kellemes beszélgetésbe elegyedik az utassal, ezzel is könnyítve az repülési fóbián.

kép: [http://www.briansolis.com]

  1. Leszállás

Van pár kimondatlan szabály a repülőről leszállásról. Az első ilyen: „nem kell kapkodni”. Hacsak nincs valami fontos üzleti találkozó ahova sietni kellene, akkor nyugodtan meg lehet várni, amíg az utasok nagy része leszáll a gépről. Egy gentleman mindig higgadt és nyugodt. A sietség komolytalanságot feltételez. Emellett igen nemes gesztus a csomagok levételében való segédkezés.

kép: [http://www.serialbaz.ir]

  1. Az alkoholfogyasztás illeme

A repülőgépen való italozás mára már nem újdonság, de nem szabad túlzásba esni. Kétóránként egy ital elfogyasztás teljesen elfogadható. Ennél többet viszont nem illik inni, főleg nem egy gentlemannek. Emellett a repülés dehidratáló hatással van a testre, így egy-egy whisky mellett érdemes egy vizet is venni.

kép: [http://www.rd.com]

  1. A csomag mérete

Érdemes csomagolás előtt jól átgondolni, hogy mennyi és milyen dolgokra van szükségünk. Soha nem bölcs dolog a legkisebb kézipoggyászba bepakolni csak a miatt, hogy a minimális szállítási követelményeknek megfeleljünk. Ha nem férünk el a kézipoggyászban, érdemes nagyobb méretű gurulós poggyászt választani, és inkább kifizetni a plusz költségeket. Így kényelmesen elférünk majd benne és a repülőre felszállva nem foglalunk el rengeteg helyet a felső rekeszben. Ezt az egész gép értékelni fogja.

Hogyan repülj úgy, mint egy igazi gentleman - csomag méretekép: [https://www.jwtintelligence.com] Magánrepülővel egyszerűbb! Itt egy szép darab.

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8212776164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása