Bejött az élet? Tarts velünk!

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Angelina Jolie arab milliárdossal kavar

2017. január 12. - Milliomos Férfiak Klubja

angelina_jolie_cannes_2013.jpgAz Angelina Jolie és Brad Pitt tönkrement házasságával kapcsolatban az idő múlásával egyre több érdekesség lát napvilágot.

Mint az már ismert, Angelina Jolie távoltartási végzést indítványozott Brad Pittel szemben alkoholizmus és drogok használata miatt, egyúttal a válóper is folyamatban van.

Az ügyben az FBI is vizsgálódik, és úgy néz ki egyelőre nem találtak olyan bizonyítékot, ami büntető ügyként is megállná a helyét a bíróságon. Brad Pitt-et számos tesztnek alávetették és nem találtak alkohol, illetve drog fogyasztására utaló jeleket.

Ugyanakkor Angelina Jolie kijelentette, hogy nem kíván a bűnüldöző szervekkel együttműködni, ami felettébb gyanússá teszi a helyzetét. Az igazi szenzáció, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy nem Brad Pitt volt hűtlen, hanem éppen ellenkezőleg történtek a dolgok, és Angelina Jolie kavart egy másik férfival.

Nagyon úgy fest, hogy egy arab milliárdossal szűrte össze a levet, aki támogatta is őt a közhasznú tevékenységeinek sikereiben, és akivel az állítások szerint bensőséges kapcsolatot is ápol. Angelina Jolie politikai pályára is készül, amiben az ilyen jótékonysági missziók kifejezetten pozitív megítélést adhatnak a személyének.

Mariah Carey szilveszteri (le)szereplése. Itt!

Forrás: btale.com

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8012121717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása